A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Новини у сфері культури, молоді та спорту

Книжкова  виставка  , присвячена 30- річчю  НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ .

Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни. Святкуючи разом з усією країною, від душі бажаємо  гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України.  

08:07:56 20.08.2021

ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР

До Дня Конституції України відбувся дитячий футбольний турнір на стадіоні смт Буди. Перше місце зайняла футбольна команда «Авангард» Буди, яка була нагороджена кубком. Нагороджені також були кращі гравці турніру. Всіх учасників турніру пригощала пиріжками та морозивом.                                                            

10:38:03 29.06.2021

Святкування Дня Конституції та день молоді !

27 червня в смт Буди відбулись чудові святкові заходи    до Дня Конституції України та Дня молоді. У концертної програмі взяли участь художні колективи клубного закладу смт Буди, яким керує Валентина Віталіївна Казило. Яскрава концертна програма та весела дискотека - все дарувало радісний настрій і чарівне відчуття свята!   Мешканців та гостей  привітали: заступник Голови Південної міської ради з гуманітарних питань Рябоконь О.М.,  виконуюча обов’язки начальника відділу культури, молоді та спорту Пономаренко В. В., та директор комунального  клубного закладу Казило В. В.   Бажаємо всім, незалежно від віку, відчувати себе завжди молодим, повним наснаги та бажання підкорювати нові життєві вершини! На цьому святі подяки отримали активні учасники художньої самодіяльності, яким вручали Олександр Миколайович  та Валентина Віталіївна.  Після концертної програми відбулося масове гуляння, і всі святкові заходи завершилися святковою дискотекою. Святковий захід запам'ятається всім своєю щирою, душевною атмосферою!

17:04:50 28.06.2021

УВАГА!

ПІВДЕННА МІСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ПОСАДИ:   •    Керівника клубного закладу сел. Буди;  •    Керівника КУ ПІВДЕННОЇ МІСЬКОЇ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ;  •    Завідуючої будянської бібліотеки - філії КЗ ПІВДЕННОЇ МІСЬКОЇ ПУБЛІЧНОЇ БІБЛІОТЕКИ;  •    Керівника Південого міського клубу;  Вимоги до кандидатів, які претендують на посади керівників закладів та підприємства культури: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та спроможність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Для участі в конкурсі подаються наступні документи: •    заява про участь у конкурсі на ім’я голови Південної міської ради; •    згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; •    автобіографія/резюме, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону, адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку; •    копія документа, що посвідчує особу, та копія картки фізичної особи – платника податків, із зазначенням ідентифікаційного номера; •    копія документів про вищу освіту, підтвердження кваліфікації тощо; •    два рекомендаційні листи довільної форми; •    мотиваційний лист довільної форми; Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації. Документи приймаються за адресою: м. Південне, вул.Гагаріна, 82 кім. №13  (Південної міської ради), упродовж 30 календарних днів із дати опублікування оголошення . Також упродовж 30 днів із дати опублікування оголошення про проведення конкурсу на посади керівників закладів культури формується персональний склад конкурсної комісії. Конкурс проводиться у два етапи. Перше засідання конкурсної комісії проводиться через 10 днів після закінчення строку приймання документів, на якому розглядаються документи, подані кандидатами на посаду керівника закладу культури на відповідність кваліфікаційним вимогам та щодо наявності у пакеті поданих усіх необхідних документів. Друге засідання конкурсної комісії проводиться через 7 днів після проведення першого засідання, на якому проводиться співбесіда з кандидатами, під час якої заслуховуються публічні презентації проєктів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.          Довідки за телефонами:       8 063 715 83 33.   В.о. начальника відділу культури молоді і спорту  Південної міської ради                                         Вікторія ПОНОМАРЕНКО  

13:35:05 26.06.2021

ВИПУСКНІ МИСТЕЦЬКИХ ШКІЛ

Урочисто, яскраво та креативно пройшли випускні у мистецьких школах громади. Сузір’я талановитих випускників Південної міської музичної школи ім. Р. Купов’янової  створили незабутній святковий концерт перед отриманням атестатів. Великою художньої виставкою ознаменувався випуск у Південної міської художньої школі. Кожен учінь представив свої випускні роботи ( композиція, малюнок, скульптура). З музичними номерами, по родинному затишно та с подарунками від спонсора пройшло урочисте вручення атестатів в Будянській  школі народного мистецтва. Бажаємо талановитим випускникам нових перемог та творчих злетів.

16:36:12 25.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь