A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Урочисті заходи до Дня  Незалежності України. 

Урочисті заходи до Дня  Незалежності України. 

 19 серпня  2021 делегація Південної міської ради  у складі міського голови Олександра  Миколайовича  Брюханова, генерального директора КНП Південної міської ради «Центр первинної медичної допомоги №1 Харківського району» Олексія Миколайовича   Болгова ,  настоятеля Озерянського  храму Харківської єпархії УПЦ  смт Буди  - Пилипчука Петра Олексійовича та голови спілки  Чорнобильців  м. Південного Голубова Володимира  Михайловича  -  прийняла участь у Урочистому  засіданні Харківської районної ради з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України.  Харківська районна рада запросила  представників різних поколінь та професій, які протягом 30 років брали участь у становленні новітньої української держави, примножували її успіхи та заслуги.  Святковий захід був насичений привітаннями та нагородженнями. Свої відзнаки отримали  10 Почесних громадян нового Харківського району, кандидатури яких були визначені на попередній сесії районної ради у числі яких почесну відзнаку отримав голова спілки  Чорнобильців м. Південне Голубов _Володимир Михайлович.         За багаторічну сумлінну працю та високі здобутки Грамоти, Подяки районної ради й районної адміністрації, а також Почесні відзнаки – ордени та медалі від голови Харківської районної ради Володимира Кацуби отримали лікарі, вчителі, промисловці, діячі науки, культури та спорту, представники релігійних громад, почесні та діючі голови сільських, селищних, міських, районних рад, районних державних адміністрацій, депутати різних рівнів та скликань, люди, які з 1991 року особисто писали історію українського державотворення.       Орденом районної ради було нагороджено Пилипчука  Петра Олексійовича  настоятеля Озерянського  храму Харківської єпархії УПЦ, смт Буди, якому було першому надано слово для привітання учасників урочистих зборів . Офіційну частину засідання завершили виступи аматорських колективів, неперевершених вокалістів, артистів Харківського району, які подарували присутнім позитивні емоції та гарний настрій.

12:03 25.08.2021

Привітання від голови  Південної міської ради  з Днем Незалежності!

Привітання від голови  Південної міської ради з Днем Незалежності!

 Шановні мешканці  Південної міської громади та гості ! Щиро вітаю всіх з нашими величними державними святами з Днем Державного Прапора України! та з Днем незалежності України !    Цьогоріч незалежна Україна відзначає своє 30-річчя. З одного боку для багатовікової історії українського народу це досить короткий термін, з іншого - ці роки довели зрілість української нації в її самостійному державному поступі.  Хочу насамперед привітати зі святом та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб ворог не пройшов далі територією України. У  складний час зовнішньої агресії наша нація стає міцнішою.   Давайте спільно, разом добрими справами, будемо примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на консолідацію суспільства з метою розвитку і процвітання рідного краю та всієї країни, а також всім серцем, палко любитимемо рідну Україну. Бажаю всім нам миру в країні і в душі, міцного здоров’я, невичерпної енергії і впевненості у власних силах, безмежного щастя і затишку у родинах, а найголовніше — єднання заради досягнення найзаповітнішого - процвітання України! З повагою міський голова Олександр Брюханов

09:55 20.08.2021

Запрошуємо на святкові заходи  до 30-річчя незалежності України!

Запрошуємо на святкові заходи  до 30-річчя незалежності України!

Запрошуємо всіх мешканців Південної міської громади та гостей на свято, присвячене 30 - річчю Незалежності України та Дня Прапора, свято відбудеться у смт. Буди на Центральній площі 22 серпня 2021року. У програмі:  1. 16:00 - Відкриття виставки дитячих робіт учнів Будянської та Південної міської художніх шкіл. 2. 18:00 - Святковий концерт. 3. 20:00 -  Дискотека.   ЧЕКАЄМО НА ВАС!  

11:52 18.08.2021

ПОЗАЧЕРГОВЕ  ЗАСІДАННЯ  ВИКОНАВЧОГО  КОМІТЕТУ

ПОЗАЧЕРГОВЕ  ЗАСІДАННЯ  ВИКОНАВЧОГО  КОМІТЕТУ

17 серпня  2021 року  відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Південної міської ради.  На :засіданні були присутні члени виконкому та запрошені.  На  порядку денному були розглянуті  наступні питання: 1. Про розподіл субвенції з державного бюджету 2.Про призупинення 20.08.2021 року  освітнього процесу у Південноміському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) Південної міської ради. 3.Про затвердження номенклатури обсягів матеріального резерву, тайного створення для запобігання ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру  на території Південної міської ради. 4. Затвердження протоколів засідання комісії з питань захисту прав дитини. Всі  питання порядку денного були  розглянуті та прийняті. 

13:49 17.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь