Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЧЕРГОВЕ  ЗАСІДАННЯ  ВИКОНАВЧОГО  КОМІТЕТУ

ЧЕРГОВЕ  ЗАСІДАННЯ  ВИКОНАВЧОГО  КОМІТЕТУ

12 жовтня   2021 року  відбулось чергове засідання виконавчого комітету Південної міської ради.  На засіданні були присутні члени виконкому, депутати та запрошені.  На порядку денному були розглянуті  наступні питання:   1.Про  перерозподіл  обсягу видатків місцевого бюджету. 2. Передача матеріальних цінностей на баланс КНП ЦПМД №1 Харківського району 3. Передача матеріальних цінностей на баланс  КП «Благоустрій смт Буди»  4. Про затвердження порядку взаємодії  суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашнього насильству. 5.Коригування тарифів на вивіз ТПВ КП «Благоустрій смт Буди». 6.  Затвердження висновку комісії з питань захисту прав дитини  7. Надання пільг на  батьківську плату за дитяче харчування. 8. Про надання дозволу ТОВ «Славдорстрой»  на проведення земляних робіт. 9. Встановлення тарифів  на теплову енергію для опалення Комарівського психоневрологічного інтернату.  10. Розгляд особистих звернень  громадян  Південної міської громади.  Всі  питання порядку денного були  розглянуті та прийняті. 

10:31 13.10.2021

 В селищі Буди  пройшов  святковий захід "Ми роду козацького діти". 

 В селищі Буди  пройшов  святковий захід "Ми роду козацького діти". 

Напередодні Дня захисника та захисниць України, який відзначається у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем українського козацтва, у Будинку культури смт Буди  був проведений святковий захід "Ми роду козацького діти". На святі зі словом вітання виступив інспектор військово-облікового бюро Південної міської ради Олександр Бугрименко. Чудові пісні прозвучали у виконанні А.Тимченко, І.Соснова, В.Левчука, Н.Редько, ансамблю "Майоліка" та дітей з вокального гуртка "Тіанна". Оплесками зустріли присутні привітання колективу "Разом". Ведуча свята Л.Гладкая прочитала зворушливі вірші про захисників нашої України. Ми бажаємо всім миру та злагоди у родинах.

08:35 13.10.2021

Заходи до  Дня захисника України

Заходи до  Дня захисника України

На передодні відзначення свята Дня захисника України, Дня українського козацтва та Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці у Будянській публічній бібліотеці для населення була розгорнута книжкова виставка під назвою «14 жовтня – День захисника України», де представлені видання про історію та сьогодення українського війська.  Вітаємо всіх наших захисників з цим прекрасним святом та бажаємо здоров'я та успіхів у житті. 

13:22 12.10.2021

До Дня захисника України, Дня козацтва

До Дня захисника України, Дня козацтва

Президентом України - Петром Порошенком - встановлено щорічно  14 жовтня відзначати День захисника України – свято нескорених, адже, незважаючи на всі випробування – дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.  До відзначення цього свята , на базі читальної зали Південноміської бібліотеки  почала свою роботу розгорнута книжково-ілюстративна експозиція «За честь,за славу, за народ!».         Виставка складається з трьох частин , які охоплюють всю історію визвольної боротьби українського народу.  Перша частина – «Шляхами козацької слави» - присвячена героїці української козацької доби. Друга частина – «Для нас ви Перемогу здобули» - розповідає про героїчні часи Другої Світової війни.  Третя частина  « На варті незалежності держави» - про доблесть українських воїнів у неоголошеній війні.      Виставка розрахована на всі вікові категорії читачів.

13:10 12.10.2021

Рецепт на препарати інсуліну стає електронним!

Рецепт на препарати інсуліну стає електронним!

З 1 жовтня рецепт на препарати інсуліну стає електронним. За е-рецептом пацієнт отримує інсулін або безоплатно, або з невеликою доплатою. Електронний рецепт дійсний на всій території України. Нагадуємо, хто пацієнту виписує електронний рецепт на інсулін    Перший електронний рецепт на інсулін виписує виключно лікар-ендокринолог, який приймає амбулаторно. Ендокринолог робить це на основі складеного плану лікування, який обов’язково внесено до електронної системи охорони здоров’я.   Повторний рецепт зможе також виписати і сімейний лікар, терапевт чи педіатр. Але не будь-який, а той, з яким пацієнт уклав декларацію.   До кого звертатись за повторним рецептом, пацієнт обирає самостійно.   Зверніть увагу, сімейний лікар виписує електронний рецепт відповідно до плану лікування, який складено ендокринологом. Змінити призначення ендокринолога сімейний лікар не зможе. Тому при закінченні кількості інсуліну за планом лікування сімейний лікар направляє пацієнта до ендокринолога для коригування або створення нового плану. Джерело: НСЗУ для пацієнта

16:18 05.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь