Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Управління поліції охорони в Харківській області попереджає: Не переходьте за посиланнями від незнайомців, навіть з такими важливими проханнями, як підписання петиції.

Дата: 22.09.2023 10:14
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Управління поліції охорони в Харківській області попереджає: Не переходьте за посиланнями від незнайомців, навіть з такими важливими проханнями, як підписання петиції.

Інформація

Не переходьте за посиланнями від незнайомців, навіть з такими важливими проханнями, як підписання петиції. Посилання на петицію має виглядати так: https://petition.president.gov.ua/petition/ (+ номер петиції), всі інші посилання є шахрайськими!!

 Не переходьте за посиланнями навіть від друзів, адже шахраї можуть зламувати сторінки в соцмережах та писати від їхнього імені.

Щоб підписати петицію, знайдіть її на офіційному сайті Президента України: https://petition.president.gov.ua/ за її номером. Також в пошуку (в Google) можна ввести прізвище, ім’я та по батькові Героя та звідти перейти на офіційний сайт.


Щоб підписати петицію, необхідно дійсно авторизуватися, але в жодному разі НЕ ЧЕРЕЗ СОЦМЕРЕЖІ. Щоб підписати справжню петицію, необхідно підтвердити свою особу, використовуючи електронний підпис чи BankID.


Якщо ви стали жертвою шахрайства, заповніть форму зворотного зв’язку на сайті кіберполіції: https://ticket.cyberpolice.gov.ua/ або повідомте про ваш випадок за номером телефону: 0 800 505 170.

#шахрай_гудбай

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь