A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Якістне надання соціальних послуг - догляд вдома, одиноким непрацездатним жителям громади, працівниками Центру надання соціальних послуг Південної міської ради.

Дата: 23.05.2023 16:01
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

     Якістне надання соціальних послуг - догляд вдома, одиноким непрацездатним жителям громади, працівниками Центру надання соціальних послуг Південної міської ради.

 

    З метою контролю за якістю надання соціальної послуги - догляд вдома, одиноким непрацездатним жителям громади,  працівниками Центру надання соціальних послуг Південної міської ради, регулярно здійснюються перевірки надання послуг соціальними робітниками.

         Під час перевірки всі соціальні робітники знаходилися на робочому місці. Послуги надавалися в повному обсязі згідно до графіку відвідування, Державних стандартів,  індивідуальних планів та договорів, укладених між Центром надання соціальних послуг Південної міської ради та громадянами, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні.

          Робота соціальних робітників спрямована на допомогу у ведені домашнього господарства, підтримання життєдіяльності, соціальної активності громадян похилого віку та осіб які перебувають в складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, такої як допомога у купівлі продуктів харчування, промислових товарів, медикаментів, оплату комунальних послуг, надання допомоги в оформленні субсидій, тощо.

        Працівники  Центру здійснюють свою роботу на принципах індивідуального підходу, доступності та відкритості, конфіденційності, дотримання стандартів якості, поваги прав і гідності підопічних.

        Під час перевірки всі громадяни, яких відвідали перевіряючі, щиро дякували за своєчасне та якісне надання соціальних послуг.

 Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь