A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ХХІ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ПІВДЕННОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.05.2023 16:38
Кількість переглядів: 144

Фото без опису


 

4 травня 2023 року під головуванням секретаря міської ради Всеволода Біліченка відбулося засідання ХХІ позачергової сесії Південної міської  ради.  Одним з основних питань було створення   КЗ «ПІВДЕННА МІСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА» ПІВДЕННОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на базі клубу спортивної боротьби. Депутати підтримали дане рішення одноголосно, тому раді повідомити, що в громаді з’явився ще один комунальний заклад, діяльність якого буде спрямована на зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя і гармонійного фізичного розвитку дітей, юнацтва та молоді!

Після цього депутати перейшли до розгляду бюджетних питань. Незважаючи на опрацювання всіх питань на засіданні бюджетної комісії, внесення до них правок та  їх погодження члени бюджетної комісії наполягали на постатейному розгляді даного питання. Головуючим була оголошена перерва та запропоновано провести повторне засідання бюджетної комісії. Після тривалої дискусії та оголошеної перерви 10 травня 2023 року депутати таки підтримали проєкт рішення про внесення змін до бюджету громади на 2023 рік, який передбачає розподіл вільних залишків бюджету.   

Міська рада прийняли рішення про виділення з місцевого бюджету коштів на підтримку заходів територіальної оборони та  ЗСУ України, а саме придбання 2 дронів, на проведення ремонту найпростішого укриття в смт Буди, проведення грейдерування доріг, придбання програмного забезпечення для ЦНАП, забезпечення теплопостачанням закладів освіти, придбання дітям пільгових категорій одягу та канцелярських товарів, виготовлення проектно кошторисної документації на реконструкцію котельні в м.Південне, яка забезпечує теплом навчальні заклади громади, капітальний ремонт покрівлі дитячого садка в смт Буди, капітальний ремонт свердловини, придбання причепу для комунального підприємства.

Також на сесії були прийняті рішення щодо продовження строку дії цільових програм. Зокрема депутати Програму підтримки підрозділів територіальної оборони, Національної гвардії України, Національної поліції України, Служби безпеки України, органів прокуратури, Збройних Сил України та інших оборонних та правоохоронних органів на період дії воєнного стану, підтримали зміни до заходів соціально-економічного та культурного розвитку громади.

Депутати не підтримали пропозиції секретаря ради Всеволода Біліченка щодо облаштування громадської вбиральні в м.Південне, виділення коштів на  ліквідацію стихійних звалищ в. Південне та смт Буди та утримались з приводу   капітального ремонту доріг в м. Південне та смт Буди. Голосів для ухвалення вищевказаних рішень не вистачило.

Сподіваємось, що депутатами ради будуть прийматись важливі та виважені рішення, спрямовані на розвиток нашої громади.

 З результатами поіменного голосування депутатів та прийнятими рішеннями у встановлений чинним законодавством термін можна ознайомитися на сайті  міської ради.

 

Виконком міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь