A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Вічна пам'ять герою!

Дата: 10.05.2023 20:12
Кількість переглядів: 146

Фото без опису



Фото без опису

Південну міську територіальну громаду знову сколихнула страшна звістка – у боротьбі з російськими окупантами, під час виконання бойового завдання у м.Бахмут Донецької області обірвалося життя нашого земляка - Андрія Віталійовича Мельника…

Андрій народився у м.Південне  Харківської області, тут зростав, займався музикою, кожен знає його чудовий голос, який відтепер навіки залишиться у серцях. Закінчив Південний ліцей, а після Харківський національний медичний університет отримавши спеціальність лікаря-стоматолога. Творчий, харизматичний, чуйний, щирий, товариський, надійний друг, прекрасний чоловік і син,  безмежно талановита людина. Вісім років був гітаристом, а чотири з них вокалістом групи «Останній Дракон» без їх хітів не обходилось жодне свято, цю групу знають усі мешканці нашої громади та далеко за межами. 
Член Школи Медіапатріотів, саме він створив та записав Гімн цієї школи. Він мав дивовижний дар до створення власної авторської музики.  

Вболіваючи за долю України, будучи справжнім патріотом він приходив на допомогу завжди, тож не дивно, що з початку повномасштабного вторгнення він пішов служити бойовим медиком та героїчно рятував життя побратимів. Андрій був заступником командира роти з морально-психологічного забезпечення 2 стрілецької роти в/ч А 7402. 

Він мріяв повернутись додому, бо вдома на нього з нетерпінням чекали дружина і мама, друзі, рідні, колеги, безліч амбітних планів, мрій, задумок та перспектив. Але усе обірвалося в одну мить. 

Південна міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус та уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття рідним Андрія Мельника та схиляють голови у глибокій скорботі. 
Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про нього стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.
Герої не вмирають, вони стають янголами, щоб боронити рідні землі у небесному батальйоні. 
Прощання із загиблим Захисником України Мельником Андрієм Віталійовичем відбудеться 11 травня об 11.00 у м.Південне. Проводжаємо в останню путь і вшановуємо пам'ять Героя з прапорами та квітами вздовж вулиці Паркова – від школи до вул.Громадянська і далі до Алеї Слави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь