A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Соціальний працівник.

Дата: 21.04.2023 10:38
Кількість переглядів: 119

Соціальний працівник.

Суспільні катаклізми, нестабільна економічна ситуація, руйнування звичного ціннісного поля важко впливають на людину, провокуючи в неї відторгнення від суспільства, викликане внутрішнім психологічним налаштуванням або ж зовнішніми причинами (втрата житла, звільнення з роботи, вимушене переселення, смерть близьких і т.д.).

Соціальний працівник - фахівець, який внаслідок своїх посадових і професійних обов’язків надає всі (або окремі) види соціальних послуг для допомоги у подоланні людиною, сім’єю або групою людей проблем, що виникли у них в наслідок складних життєвих обставин.

Перші соціальні працівники з’явились у деяких європейських країнах у кінці ХVIII ст. Це були представники благодійних організацій, які на добровільних засадах надавали допомогу найвразливішим категоріям населення, формували у них вміння і навички самодопомоги, сприяли у здобутті освіти, працевлаштуванні, проявляли турботу про здоров’я цієї категорії населення.

Соціальна робота - це спеціалізована діяльність з обслуговування та соціального захисту окремих груп і категорій населення. Головне завдання соціальної роботи полягає в тому, щоб повернути людям здатність діяти самостійно та подолати складні життєві обставини за певних соціальних умов.

Якщо Ви чи ваши близькі опинилися у складній життєвій ситуацї, фахівці Центру надання соціальних послуг Південної міської ради завжди готові надати кваліфіковану соціальну допомогу в подоланні проблем, що виникли у Вас. Наша адреса :м. Південне, вул. Гагаріна, 82, тел. (057)746-63-94. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь