A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

До уваги осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сімей таких осіб, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, члени сімей загиблих (померлих)

Дата: 31.03.2023 17:03
Кількість переглядів: 144

 

До уваги осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сімей таких осіб, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності !

Фото без опису

Додатково інформуємо, що особи, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сімей таких осіб, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, члени сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності можуть за рахунок Державного бюджету отримати послугу із професійної адаптації (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.06.2017 № 432), а саме пройти навчання за професією «водій автотранспортних засобів» (різних категорій).

Для отримання послуги необхідно звернутись до Управління соціального захисту населення Харківської районної державної адміністрації за адресою м. Харків, вул. Григорівське шосе, 52, 4 поверх, кабінет 84, тел. 0957733706, 0683424697, з наступними документами:

  • паспорт;
  • ідентифікаційний код;
  • посвідчення, що підтверджує наявність одного із статусів;
  • копія свідоцтва про шлюб, для дітей - свідоцтва про народження (для членів сімей).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь