A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

ШТУРМОВА БРИГАДА "БУРЕВІЙ": ЯК ГВАРДІЙЦІ ГОТУЮТЬСЯ ДО ВИЇЗДУ НА ФРОНТ 

Дата: 22.03.2023 15:15
Кількість переглядів: 107

ШТУРМОВА БРИГАДА "БУРЕВІЙ": ЯК ГВАРДІЙЦІ ГОТУЮТЬСЯ ДО ВИЇЗДУ НА ФРОНТ 

 

Повернути своє – основне завдання штурмової бригади "Буревій", нещодавно створеної в межах Гвардії наступу на базі 1-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України. Нині гвардійці готуються до найскладніших боїв із ворогом. Уже півтора місяця без вихідних тренуються на полігоні, щоб якнайшвидше перемогти та повернути своє.

Один із підрозділів бригади "Буревій" посідає позиції та готується до штурму. Основну групу прикривають кулеметники. Ворога бійці штурмують із різних боків. За легендою тренувань, бійцям потрібно оперативно оточити ворога та взяти окупантів у кільце.
"Буревій" – оперативна штурмова бригада. Нині гвардійці активно готуються до виїзду на фронт. Відпрацьовують штурм, визволення та зачищення територій. Кожен підрозділ має досвідчених командирів, які не перший рік воюють з окупантом.

Основа бригади – досвідчені вояки з реальним бойовим досвідом. Решта – добровольці, які записалися до Гвардії наступу та обрали нищити ворога в лавах бригади «Буревій».

На полігоні бійці тренуються вже півтора місяця. Увесь вишкіл відбувається за стандартами НАТО. Під час тренувань багато часу бійці приділяють медицині та евакуації поранених з поля бою. Бо зберегти життя особового складу – основне завдання. Відбір до "Буревію" проходять не всі – лише половина добровольців, розповідає командир батальйону. Бо до кандидатів дуже суворі вимоги. На цю бригаду покладені чи не найтяжчі завдання.

Командир батальйону Костянтин Вахромєєв на фронті з 2014 року. Під час повномасштабної війни тримав оборону Попасної, Сєвєродонецька та Бахмута. Каже, ті, хто нині поповнив лави його бойової бригади – сильні та вмотивовані бійці.

Поки одні активно готуються виїжджати на схід та нищити ворога, до Гвардії наступу триває набір. Окрім бригади "Буревій", добровольці записуються ще до восьми бригад Нацгвардії, поліції та прикордонної служби.

Дізнатися інформацію про вступ до штурмової Бригади швидкого реагування "Буревій": www.storm.mvs.gov.ua

Долучайся до Гвардії наступу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь