A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Участь Південної міської ТГ в поєкті "Поліцейський офіцер громади".

Дата: 10.03.2023 10:21
Кількість переглядів: 125

 

Фото без опису

На Харківщині продовжується впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади»
Ще п’ять територіальних громад сьогодні разом з начальником главку поліції Володимиром Тимошко підписали меморандум про співпрацю.
Участь у проєкті взяли голови Солоницівської, Близнюківської, Нововодолазької, Біляївської і Південної міської територіальних громад, які гарантували матеріально-технічну підтримку поліцейським.
За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, проєкт «Поліцейський офіцер громади» - найсучасніший і найцікавіший з усіх діючих. Проєкт вже впроваджено у 27 територіальних громадах Харківської області, де працює 55 поліцейських офіцерів громади.
- Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з місцевими мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, - зазначив Володимир Тимошко.
Як розповів начальник сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП в Харківській області Олександр Сурмач, в громаді поліцейський перебуває 80-90% робочого часу, тому він майже завжди доступний для населення, він знає територію обслуговування, вирішує проблеми жителів та надає якісні поліцейські послуги.
В рамках проєкту громади беруть на себе частину фінансової підтримки підрозділу поліції. У 2021 році Солоницівська, Близнюківська та Нововодолазька територіальні громади придбали вісім службових автомобілів для поліцейських офіцерів громади. Начальник ГУНП в Харківській області висловив слова вдячності головам громад за надану підтримку та вручив подяким.

Нагадуємо, що наразі оголошено конкурс до 16 громад на 22 посади поліцейських офіцерів громади.
До команди поліцейських офіцерів громади запрошують: Безлюдівська, Біляївська, Близнюківська, Височанська, Вільхівська, Донецька, Красноградська, Малинівська,Малоданилівська, Нововодолазька, Новопокровська, Олексіївська, Південноміська, Пісочинська, Солоницівська, Старовірівська, Старосалтівська громади.
Для участі у конкурсі необхідно до 12 березня 2023 року зареєструвати електронну анкету на сайті Національної поліції України
.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь