A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

100 років Харківському району.

Дата: 07.03.2023 13:39
Кількість переглядів: 108

Фото без опису

Шановні мешканці Харківського району!
Прийміть щирі вітання з нагоди 100-ї річниці утворення Харківського району!
День району — це гарна нагода віддати шану тим, хто творив історію району, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ.
Обличчя району – це, передусім, його жителі! Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці він живе. Особисто дякуємо всім мешканцям району, які небайдужі до його долі. Це представники старшого покоління — мудрі наставники, які повсякчас є прикладом безкорисного служіння малій Батьківщині.
Вітаємо й нашу перспективну, освічену молодь, якій судилося визначати долю нашого району в майбутньому. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився назавжди.
Мешканці нашого району працьовиті і гостинні люди, які люблять свій край, примножують його красу та завжди щиро запрошують і приймають гостей. Харківський район наскільки багатий на талановитих людей, що перелічити їх за раз не вистачить часу. Нехай же і надалі процвітає наш район, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому.
Зичимо усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії, добробуту, процвітання кожній родині та радіти життю під мирним безхмарним небом!
Примітка! Харківський район – розташований на півночі Харківської області. Створений 7 березня 1923 року, район є найбільшим в області за територією та найбільшим в Україні за чисельністю населення. До складу району входять сьогодні: Дергачівська міська рада, Люботинська міська рада, Мереф’янська міська рада, Південноміська рада, Безлюдівська селищна рада, Височанська селищна рада, Малоданилівська селищна рада, Нововодолазька селищна рада, Пісочинська селищна рада, Роганська селищна рада, Солоницівська селищна рада, Вільхівська сільська рада, Липецька сільська рада, Циркунівська сільська рада та Харківська міська рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь