A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Привітання з Днем Єднання!

Дата: 16.02.2023 11:12
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

Друзі, мешканці нашої громади, українці!

Від щирого серця вітаємо кожного з Вас з Днем Єднання!

 16 лютого Україна вдруге у своїй історії відзначає День Єднання, про встановлення якого президент Володимир Зеленський оголосив минулого року — трохи більше, ніж за тиждень до повномасштабного вторгнення Росії.

Майже рік війни в Україні показав всьому світові, що українці заради своєї Батьківщини та вільного і незалежного майбутнього ладні жертвувати власним спокоєм і життям: «душу й тіло ми положим за нашу свободу і покажем, що ми, браття, козацького роду…».

Сьогодні ми усі об'єднані, як ніколи раніше єдиною метою нашої Перемоги. Щодня кожен на своєму фронті наближає її, як може. Кожною хвилиною і секундою ми доводимо, що немає більш згуртованої нації, аніж українці! Єдність – це те, що не можливо відібрати в українців у спільній боротьбі чи у мирний час, адже у цьому наша сила і більшість демократичних країн світу об’єдналися й підтримують Україну в нелегкій боротьбі з ворогом, бо бачать нескорений дух і вільну позицію народу. Ми проходимо через біль гірких втрат у боях за рідну землю. Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо.

Щиро дякую мешканцям нашої громади, які з першого дня війни тут, в тилу, роблять масштабні доброчинні справи, яких не перелічити! Волонтерські центри, групи, спільноти ні на мить не припиняють надавати допомогу нашим захисникам, які на передовій захищають і відстоюють кожен клаптик нашої рідної землі.

Щиро бажаємо завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію.

Секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко та колектив Південної міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь