A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Дякуємо за відвагу! Слава ЗСУ!

Дата: 10.02.2023 15:39
Кількість переглядів: 257

Шановні наші герої, мужні захисники і захисниці земель України! Сьогодні все свідоме українство, всі ті хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги Вам – людям, які інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких.

Сьогодні Ви взяли на себе цю важливу місію, адже зі зброєю у руках повстали проти російських окупантів, які намагаються знищити український народ. Ворог планував за лічені дні захопити Україну, але кожен із Вас зробив, здавалося б, неможливе – звели нанівець всі плани окупанта, виявляючи патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, робите усе можливе для захисту наших громадян, відстоюючи у гарячих точках територіальну цілісність нашої держави.

Ми цінуємо та шануємо Ваш щоденний подвиг, Вашу самопожертву та героїзм. Ви довели, що українці здатні протистояти ворогу, що ми — єдина і сильна нація. Нація вільних, мужніх, патріотичних людей, які твердо знають, що хочуть жити в незалежній Україні.

Дякую вам за відвагу та героїзм! Дякую за кожен новий ранок! Дякую за нелегку службу, за  те, що готові ризикувати собою, охороняючи життя та мирну працю  нашого народу. Ви – справжні герої, приклад сили людського духу, честі, нескореності.

Настає час повертати своє, тож у межах Національної кампанії «Гвардія Наступу» створено 8 добровольчих підрозділів й стартував набір добровольців для вигнання окупанта з українських земель! Добровольці самі обирають бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляють до однодумців. Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігайте, дійте! Бути героєм може кожний!

Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу! Слава Україні! Героям Слава!

Секретар Південної міської ради Всеволод Біліченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь