A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Сьогодні День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України!

Дата: 29.08.2022 15:02
Кількість переглядів: 1294

Фото без опису

Дата події обрана невипадково, її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала величезних втрат.

Символом скорботи за загиблими на Донбасі українськими воїнами став сонях. Саме тоді, коли тривали бої, на полях цвіли соняхи. І останнє, що бачили на цьому світі наші мужні й сміливі захисники, були золотаві голівки, повернуті до сонця, до життя!

«Не існує правильних слів чи слушних моментів, коли йдеться про втрати. Бо це зламані долі конкретних людей, які для своїх рідних були цілим Всесвітом...» 

Повномасштабне вторгнення росіі  24 лютого 2022-го відкрило нову сторінку героїзму, стійкості та, на жаль, втрат. Колектив Південної міської ради та усі мешканці нашої громади схиляють голови перед кожним загиблим, розділяємо біль непоправної втрати родин, яких спіткало страшне горе. У цей день згадуємо полеглих мешканців нашої громади, які героїчно боронили рідні землі наближаючи нашу перемогу: Андрій Жуков, Ігор Матвєєв, Максим Недорубко, Денис Синицький тепер охороняють нас з неба. 

Ми пам’ятаємо кожного Героя та Героїню, які поклали життя задля нашої незалежності від агресора. І доки жива ця пам’ять – доти Україна нездоланна. Навіки Слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь