A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Місту Південне 116 років!

Дата: 26.08.2022 13:31
Кількість переглядів: 1472



Фото без опису

 

День міста – це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багате чудове місто Південне, складаються з щоденної праці, знань і талантів наших мешканців!

У різний час тут жили, працювали і творили: Юрій Кнорозов – доктор історичних наук, відомий своїм розшифруванням писемності майя, Віра Білецька - українська радянська дослідниця фольклору і етнографії, Костянтин Лісіцин - стратиграф, палеонтолог, гідрогеолог, Гелій Снєгирьов - письменник, кінорежисер, кіносценарист, журналіст та багато інших людей, які зробили вагомий внесок у розвиток міста.

Зараз Південне мальовниче місто, що стрімко і прогресивно розвивається. Але на жаль сьогодні ми відзначаємо його день народження в дуже не простих обставинах і вітаємо мешканців і гостей не з великої сцени, як це завжди робили раніше...

За час воєнних дій, які тривають на території України, Південне гостинно прихистило більше чотирьох тисяч внутрішньо переміщених осіб, а керівництво робить усе можливе для того, щоб надати людям допомогу та підтримку !

Тож побажаємо «імениннику» залишатися найкращим і найкрасивішим, гостинним і привітним, щоб наше місто завжди залишалося затишним куточком, нехай дарує всім яскраву мрію і світлу надію. Нехай кожна родина живе тут щасливо і благополучно у злагоді та достатку. Мирного неба нам усім у вільній і незалежній Україні. Плекайте віру в наші Збройні Сили України, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю. Моліться за наших захисників, Героїв!

Цього року ми не святкуємо День міста зі зрозумілих причин. Але віримо, що прийде час, і «згинуть наші воріженьки, як роса на сонці…», а ми пропонуємо передивитись світлини зі святкування з Дня міста Південне різних років, а після нашої Перемоги так відсвяткуємо, що аж гай гудіти буде «запануєм і ми, браття, у своїй сторонці»!




 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь