A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Важлива інформація!

Дата: 07.05.2022 19:34
Кількість переглядів: 1396

Фото без опису

Шановні мешканці громади! 

Наближаються Дні пам‘яті та примирення 8 травня і День перемоги над фашизмом у Другій світовій війні 9 травня. 

Друга світова війна, у якій загинуло від 50 до 85 мільйонів людей, стала найбільш кривавою і жорсткою в історії людства. Україна вшановує пам'ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. 
Українці воювали на боці антигітлерівської коаліції і зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. 

Ціною сталі надзвичайні втрати упродовж 1939-1945 років українців та представників інших національностей, які проживали на нашій землі. 
Тоді загинуло понад вісім мільйонів осіб. Ми добре знаємо ціну війни, тому для нас головне – мир! І ми категорично проти намагань РФ привласнити перемогу над нацизмом. Це спільна перемога десятків країн і народів. 

Очевидними є паралелі між подіями Другої світової війни і російсько-української війни початки XXI століття. Зараз, як і в роки Другої світової війни, українці воюють з жорстоким Ї цинічним агресором. Тоді біснуватий фюрер узяв у заручники населення великої держави і прагнув до розширення «Життєвих просторів» та вирішення «єврейського питання». Він також запевняв про безпеку і про те те, що ні на кого не нападає. Водночас спочатку увів війська у демілітаризовану зону на Рейні, потім до Австрії, Чехословаччини, врешті решт війна охопила усю Європу, а жертвами стали десятки мільйонів людей. Сьогодні путін фактично повністю копіює гітлера. Говорячи з усіх трибун про миролюбність Росії, він шляхом війни «упокорив» Чечню, потім – Грузію, відторгнення її частики на користь Росії. Далі були українські Крим і Донбас, пізніше Сирія. 

Нині ж путінська Росія під надуманими, облудними гаслами посягнула на територію усієї України. При цьому путін намагається зруйнувати остаточно міжнародну систему безпеки і потенційно загрожує миру у Європі. Чого варті вкиди рашистських пропагандистів на контрольованих кремлем ефірах про майбутні вторгнення, захоплення країн Балтії, Польщі, інших європейських держав. 

Серед «запозичень» путіна як кривавого диктатора і вірного спадкоємця гітлера є і масові насильні депортації, і створення фільтраційних таборів з метою виявлення неугодних, а також знищення або ізоляція так званих неблагонадійних. Як і гітлер, путін готовий встелити Європу трупами, аби переділити світ на свою користь.

Те, що творять московські так звані військові на український землі, є геноцидом Українського народу, свідомим знищенням наших громадян. Цілеспрямовано вчиняючи воєнні злочини, кремлівський режим намагається вирішити «українське питання». Йому потрібна територія України, а не українці на цій території.
Ми не маємо права програти і не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності. 

Міць наших Збройних Сил є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас.
Україні зобов’язана глибоко і остаточно переосмислити історію свого перебування у таких утвореннях, як Російська імперія та Радянський Союз, позбутися усіх імперських міфів, наративів та спадщини. Слід нарешті зрозуміти, що насправді мі і московіти впродовж всієї історії були різними за ментальністю та цінностями, а для росіян усе, що ми цінуємо, завжди було чужим.

Тому будьте обережні, особливо під час цих діб, остерігайтеся провокацій та інших дій, що можуть становити загрозу Вашій безпеці!
 Залишайтесь вдома!
Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь