A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Діти - це найбільше Боже благословення!

Дата: 12.04.2022 09:06
Кількість переглядів: 278

Діти - це найбільше Боже благословення! Життя продовжується у наших дітях: перший крик немовляти, перша посмішка, вир найприємніших турбот і безмежне щастя!

Життя в нашій Півден. міськ. ТГ триває і за період воєнних дій у нашій громаді народилось десять дітей: 9 діточок в м. Півд. та 1 дитина в смт Буд.!

Від імені секретаря Півд. міськ. рад. Всеволода Біліченка, генерального директора КНП "ЦПМД №1 Харківського району" Олексія Болгова та всієї Півд. міськ. громади вітаємо усіх батьків з народженням маленьких громадян нашої Незалежної Країни!

Нехай Господь береже Ваші сім’ї, даруючи захист та благословіння. Бажаємо зростати малятам під мирним, безхмарним небом та теплим сонцем. Нехай дітки будуть здоровими та бадьорими!

Наші особливі привітання для маленького рекордсмена-богатиря, мешканця нашої громади, Болотного Данили, який народився вчора з вагою 5кг 720 гр.!

Мама - Олена, тато - Олександр, ми радіємо разом з Вами і вдячні, що розділили важливий момент виписки Вашого немовляти! Ваш син - справжній богатир!

Нехай усі добрі побажання неодмінно справдяться, щоб з першими обіймами Вашому малюкові передалися всі життєві блага, нехай росте здоровим, міцним, розумним і веселим в оточенні любові і турботи! Сил і мудрості, всім батькам, у вихованні малюків.

Сьогодні ми стали ще на один крок ближче до нашої перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь