A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Інформація для мешканців громади!

Дата: 20.03.2022 17:08
Кількість переглядів: 280

Фото без опису


Шановні мешканці нашої громади!

Знову звертаємося до Вас з приводу питань про надання гуманітарної допомоги.

За період часу бойових дій на території України,  централізована гуманітарна допомога на нашу територіальну громаду приходила лише кілька разів ( в т. ч. з м. Львів та м. Івано-Франківська)  та була поділена між нашою та Люботинською громадою. І це були обсяги ніяк НЕ залізничних вагонів, а те, що змогли транспортувати автівкою. 

Для загального розуміння, шановні співгромадяни, враховуйте наступне, що 99 % гум. допомоги, яка іде найменш захищеним верствам нашої громади, ПРИДБАНО та ДОСТАВЛЕНО НАШИМИ МІСЦЕВИМИ ВОЛОНТЕРАМИ!

Централізовано гуманітарна допомога, яка надходить до м.Харкова надається людям, які потребують її найбільше - це мешканці міста Харкова, які залишились без даху над головою та перебувають у метро та бомбосховищах. 

Вся гуманітарна допомога, яка надходить до нашої громади розподіляється відповідно на п'ять населених пунктів. Допомога спочатку надається найбільш незахищеним категоріям населення: сім'ям із дітьми, людям похилого віку, які обслуговуються відділом соціального захисту населення, особам з інвалідністю та тимчасово переміщеним особам з міста Харкова та інших міст України.

Проте залишки гуманітарної допомоги надаються усім без винятку мешканцям у цьому кожен з Вас вже мав можливість переконатися особисто.

Виконавчий комітет Південної міської ради, депутатський корпус, волонтери та підприємці нашої громади докладають максимум зусиль для забезпечення громадян продуктами харчування, засобами гігієни, які можливо придбати в наших населених пунктах.

У нас є тепло та світло, інфраструктура працює у звичайному режимі, в порівняні з іншими населеними пунктами, і за цим теж стоїть дуже велика щоденна робота. 

Тож давайте зберігати спокій та з розумінням відноситись до тимчасових непростих обставин.

Все буде добре! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь