A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Програма Президента «Велике будівництво»

Дата: 23.02.2022 13:11
Кількість переглядів: 1223

Фото без опису

 

 

У Лозівському Палаці культури провели реконструкцію фасаду вперше за 40 років
Роботи у будівлі завершили минулого року.
Цей заклад охоплює культурними послугами не тільки Лозову, а й найближчі громади – це й Близнюківська, й Первомайська. Загалом при міському Палаці культури працює багато дитячих та юнацьких гуртків, є велика глядацька зала. Також у ньому розташовується міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану.
Реконструкцію Лозівського міського Палацу культури здійснили в межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
Важливо, що в закладі культури створили умови для інклюзії: встановили пандуси і ліфт.
Як зазначив голова ХОДА Олег Синєгубов, у 2022 році в межах Програми Президента «Велике будівництво» особливу увагу приділять питанню розвитку туристичного потенціалу області.
«Серед амбітних проєктів – "Зелений каркас", будівництво океанаріуму в зоні "водяний світ" КО "Харківський зоопарк". Так, першим етапом реалізації проєкту "Зелений каркас" є реконструкція Журавлівського гідропарку. Взагалі завдяки цьому проєкту всі паркові зони міста Харкова будуть об’єднані в одну мережу за допомогою зелених коридорів, пішохідних і велосипедних доріжок», – прокоментував плани на поточний рік Олег Синєгубов.
За словами заступника голови ХОДА Михайла Харнама, Лозівський міський Палац культури завжди був одним з найбільших культурних центрів у громаді.
«До реконструкції в межах Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" його понад 40 років ніхто капітально не ремонтував. Сьогодні завдяки Президентській Програмі – це сучасний культурний заклад, в якому передбачені умови для обслуговування всіх без винятку груп населення», – сказав Михайло Харнам.
ВІДЕО для ТБ та соціальних мереж:
1. «Як змінився Лозівський палац культури», «Малоданилівський ліцей»: https://fex.net/ru/s/tfa5ztc.
2. «Пісочин. Садок «Теремок», «Обласна травматологічна лікарня», «Обласна дитяча лікарня», «Люботин. ФОК», «Онкоцентр», «ФОК «Вимпел» у Балаклії», «ФОК у Пісочині», «ФОК у Чугуєві»: https://fex.net/ru/s/ftd7mda.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь