A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Категорії отримувачів соціальних послуг 

Дата: 18.02.2022 09:42
Кількість переглядів: 363

Шановні мешканці громади!  

Якщо у вас, ваших родичів, близьких чи сусідів виникли складні життєві обставини, спричинені інвалідністю, віком, станом здоров’я, соціальним становищем, життєвими звичками і способом життя, внаслідок яких ви частково або повністю втратили здатність чи можливість самостійно піклуватися про особисте (сімейне) життя, у  «Центрі надання соціальних послуг Південної міської ради» ви можете отримати допомогу з надання інформації, необхідної для вирішення складної життєвої ситуації,  допомогу в самообслуговуванні,  веденні домашнього господарства, в організації взаємодії з іншими фахівцями та службами,  допомогу в оформленні різних видів документів, субсидій і внесення платежів. До кожного отримувача соціальної послуги особисто закріплюється соціальний робітник, який стає професійним представником, посередником у різних службах громади та надійним помічником у вирішенні життєвих проблем.

Категорії отримувачів соціальних послуг  ЦНСП Південної міської ради: громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, хворі з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм   інвалідності, але не більше ніж 4 місяці.

   У разі виникнення проблем вищезазначених питань, звертайтеся за адресою: м. Південне,  вул. Гагаріна, 82, тел. (057) 746-63-94. Звернення може бути як відкритим, так і анонімним. Фахівці  та соціальні працівники  допоможуть вам у подоланні складних життєвих обставин.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь