A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

В Південної міської громади вшанували пам'ять учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 16:20
Кількість переглядів: 1451

Фото без опису

 

 

Щороку, 15 лютого, в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам’ятна дата приурочена до дня виведення радянських військ з Афганістану.
Будь-яка війна - це катастрофа для людства. І завжди – це страждання, сльози, біль... Таким болем для багатьох став Афганістан.
10 років – з 25 грудня 1979 року по 15 лютого 1989 року тривала війна. Через афганське пекло пройшли десятки тисяч солдат. Під час бойових дій тисячі наших співвітчизників загинули: від ран, контузій, травм, хвороб, пропали безвісти. Цього дня в усіх регіонах України проходять урочисті пам'ятні заходи і церемонії — покладання квітів до пам’ятних знаків, проведення мітингів-реквіємів, зустрічей з учасниками бойових дій на території інших держав. У храмах і монастирях відбуваються панахиди за загиблими та померлими учасниками бойових дій на території інших держав.
Сьогодні на території Південної міської ради пройшли мітинги вшанування загиблих, покладання квітів від всіх жителів громади. На заходах були присутні  голова Південної міської ради
 Олександр Брюханов, секретар Південної міської ради
 Всеволод Біліченко, голова Південноміської організації  «Учасників бойових дій на території інших держав» Володимир  Кригін та члени організації, апарат  міської ради, представники громади. 
Наприкінці заходів відбулася зустріч товаришив по службі Південноміської організації  «Учасників бойових дій на території інших держав». Від імені всієї громади їм були висловлені слова вдячності за допомогу державі й суспільству та побажання невичерпної наснаги і довгих років життя на благо нашої громади, на благо України.
 

Фото без опису
Фото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь