A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» ПОВІДОМЛЯЄ!

Дата: 18.11.2021 14:04
Кількість переглядів: 977

             

Відповідно до пункту 4 глави 4 вищевказаного розділу, побутові споживачі зобов’язані щомісяця станом на 01 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п’яти  діб (до 05 числа включно)надати їх АТ «Харківгаз» засобом телефонного зв’язку; на електронну адресу або через особистий кабінет на сайт.
  У разі не отримання АТ «Харківгаз» до 06 числа місяця, що настає за розрахунковим, показань лічильника  газу об’єм розподілу та споживання природного газу по об’єкту споживача за попередній місяць визначається на рівні планового місячного об’єму споживання на відповідний період.
  Крім того, АТ «Харківгаз» здійснює контрольне зняття показань лічильника газу у споживачів та формує об’єми спожитого природного газу за розрахунковий місяць, в якому здійснено контрольне зняття показань лічильника газу, з урахуванням його фактичних показань.
У разі неможливості передачі показань лічильника газу, отримання планових нарахувань або незгоди з проведеним нарахуванням, абонент проводить оплату за спожитий природний газ виключно за фактичними показаннями свого приладу обліку газу (пункт 4 глава 4 Кодексу газорозподільних мереж).
Крім того, за пропозицією ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» на території Харківської області діє тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ»
На всі питання, які можуть виникнути у клієнта можна отримати відповіді безпосередньо у менеджерів відповідних регіонів ТОВ «Харківгаз» за телефоном: Мереф’янський відділ продажів–067-911-09-75.

 А також щодо до вимог чинного на теперішній час законодавства України, технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання та газового обладнання багатоквартирних житлових будинків та індивідуальних домоволодінь повинно виконуватись за рахунок споживачів, в тому числі і побутових.
Крім того, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розроблено проект Типового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових (багатоквартирних) будинків, який знаходиться на стадії погодження.
Договір є публічним та ним передбачається надання відповідних послуг Оператором ГРМ (АТ «Харківгаз», АТ «Харківміськгаз»), а у разі вже укладеного договору з іншою організацією, Оператора ГРМ має бути про це проінформовано протягом 15 днів з моменту укладання такого договору.
Важливим також є те, що у разі неукладеного Типового договору з Оператором ГРМ протягом 30 днів з моменту його надання споживачеві, такий договір укладається автоматично, що також передбачено чинним законодавством України.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь