A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

З Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 07.11.2021 09:57
Кількість переглядів: 407

Фото без опису
Сьогодні відзначають своє професійне свято працівники соціальної сфери.
     
    Щиро вітаємо зі святом вас, працівники відділу соціального захисту населення, КУ «Центр надання соціальних послуг» Південної міської ради та КУ Комарівський психо-неврологічний інтернат , як  представників цієї гуманістичної та потрібної професії, адже ви люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надаєте соціальну допомогу нашим мешканцям громади. Дякуємо за ваше сумлінне ставлення до своїх обов’язків,  за душевну щедрість та небайдужість.
    Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії i нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею! 
Від імені усіх мешканців громади

З повагою, міський голова Олександр БРЮХАНОВ

   Напередодні Дня працівника соціальної сфери міський голова Олександр Брюханов привітав працівників відділу соціального захисту населення та КУ «Центр надання соціальних послуг» з професійним святом  та наголосив, що працівники відділу соціального захисту населення піклуються про підвищення якості  та рівня доступності соціальних послуг, бо  послуги із соціальної підтримки стосуються майже  кожної родини з моменту народження  і супроводжують упродовж життя. За вісім місяців роботи населенню громади  було надано 1587 адміністративних соціальних  послуг.  Сформовано  та передано до УСЗН ХРДА
630 електронних справ на оформлення та призначення різних видів допомог, пільг та субсидій.
В паперовому вигляді  було підготовлено та передано до УСЗН ХРДА  756 довідок для автоматичного призначення субсидії тощо.  
    Також Олександр Миколайович зазначив, що  на території ради є люди, які особливо  потребують уваги – це одинокі люди похилого віку. Турботливих близьких їм замінили саме робітники відділення  соціальної допомоги вдома КУ «Центр надання соціальних послуг» Південної міської ради. Двадцять жінок – соціальних робітниць обслуговує 220 одинокомешкаючих чи одиноких мешканців громади. Два – три рази на тиждень вони відвідують своїх підопічних, надають їм допомогу в купівлі продуктів харчування, в оплаті комунальних платежів, прибиранні житла, купівлі медикаментів.
    Далі міський голова подякував  робітникам відділу та Центра за високі професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків та  від імені усіх мешканців міста побажав їм здоров’я, щирих посмішок, блискучих результатів праці та справжнього щастя у житті.

Фото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь