A A A K K K
для людей із порушенням зору
Південна міська територіальна громада
Харківська область, Харківський район

Оголошення

Дата: 20.05.2021 11:24
Кількість переглядів: 423

УВАГА !!!

Шановні споживачі електричної енергії !!!
Нагадуємо про необхідність оплати за спожиту електричну енергію своєчасно.
    Електроенергія — звичайний та повсякденний для споживача товар, але забезпечити його надійне постачання можуть лише досвідчені та професійні електропостачальні компанії, які мають відповідні знання, практику та належні фінансові ресурси.
       З метою уникнення перебоїв з постачання електричної енергії просимо Вас своєчасно оплачувати рахунки за спожиту електроенергію.
      У відповідності до “Правил роздрібного ринку електричної енергії”, затвердженими постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 312, та на умовах договору про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг рахунок за спожиту електричну енергію оплачується:
- протягом 5 робочих днів від дня отримання рахунка непобутовим споживачем;
- протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунка побутовим споживачем.
     Зважаючи на вищевикладене, у разі неоплати користувачами в повному обсязі за використану електричну енергію, ПрАТ “Харківенергозбут” буде не в змозі здійснити закупівлю електричної енергії у зв'язку з браком коштів.
    Оновлену інформацію про стан своїх особових рахунків Ви можете побачити кожного місяця вже з 10 числа за допомогою наступних онлайн-сервісів:
•    “Приват 24”;
•    “MEGABANK Online”;
•    мобільного додатка “Харенерго”,
або в Мереф'янському РРСЦ за адресою: м.Мерефа, вул. Дніпровська, 212В (маг. Сонечко, 2-ий поверх). Тел. (093) 094 94 83 , (093) 094 94 48.
    'Своєчасна оплата за використану електричну енергію є запорукою подальшого електропостачання та позитивних відносин між споживачем та електропостачальником.
       Сподіваємось на взаєморозуміння.

З повагою,
Мереф'янський РРСЦ
ПрАТ “Харківенергозбут”


Щодо можливості реструктуризації існуючої заборгованості за спожиту електричну енергію побутовим споживачам.
    

     З метою уникнення судових розглядів та припинення електропостачання побутовим споживачам після закінчення карантину та обмежувальних заходів ПрАТ “Харківенергозбут” пропонує мешканцям Харкова та Харківської області, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію, укласти договір про реструктуризацію заборгованості (Далі — Договір). Це дозволить сплатити борг за електроенергію рівними частинами на визначених Договором умовах.
       У разі несплати заборгованості та невиконання умов оплати за Договором ПрАТ “Харківенергозбут буде вимушено звертатися до суду за захистом прав та інтересів, що в свою чергу, збільшить матеріальні витрати споживача на погашення боргу з урахуванням витрат судового збору.
     Для більш детальної інформації щодо можливості укладання Договору звертайтеся за телефонами до Мереф'янського районного рохрахунково-сервісного центру за адресою: м.Мерефа, вул. Дніпровська, 212В (маг. Сонечко, 2-ий поверх).
Тел. (093) 094 94 83 , (093) 094 94 48.

З повагою,
Мереф'янський РРСЦ
ПрАТ “Харківенергозбут”

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь